Canada eTA-diensten


Canada eTA-diensten

Wij bieden een aantal premium aanvraag- en verwerkingsdiensten voor consumenten en zakelijke klanten die een visum en eTA nodig hebben.

Onze experts beoordelen iedere aanvraag om ervoor te zorgen dat de aanvraag foutloos wordt ingediend om afwijzing of vertraging bij de bevoegde instantie te voorkomen.

Zodra een aanvraag is aangenomen en beoordeeld, wordt de aanvraag gecontroleerd en wordt een bevestiging gestuurd via e-mail. Normaal gesproken gebeurt dit op dezelfde dag als er geen vertraging is bij de immigratie-systemen van de overheid.

Ons ondersteuningsteam kan u helpen om eventuele vragen te beantwoorden. Wij leveren snelle hulp voor klanten die een probleem op de luchthaven hebben gehad, of voor klanten die zijn vergeten om het juiste visum of reisvergunning aan te vragen.

Wij hebben gespecialiseerde kennis van de immigratie-eisen voor Canada. Wij helpen klanten met vragen over bepaalde aspecten van hun aanvraag, zoals strafrechtelijke veroordelingen, eerdere visum-problemen of last-minute veranderingen van hun reisplannen.

Alle klantengegevens worden veilig opgeslagen en wij gebruiken het hoogste beveiligingsniveau voor alle online betalingen.


Service OFFICIEEL-CANADA-ETA.NL Canadian Government
24/7 Klantenservice Vraag een Canada eTA aan
Snelle verwerking van uw eTA-aanvraag Vraag een Canada eTA aan
Volledige toetsing van gegevens voor het indienen Vraag een Canada eTA aan
Automatische updates over de status van uw aanvraag via e-mail Vraag een Canada eTA aan
Fout bij de aanvraag? Wij doen gratis een nieuwe aanvraag Vraag een Canada eTA aan
Geen eTA ontvangen? Contacteer ons voor herinnerings-e-mail Vraag een Canada eTA aan
5 jaar gratis service voor de duur van de eTA Vraag een Canada eTA aan
Online opslag voor de duur van 5 jaar Vraag een Canada eTA aan
Veelgestelde vragen Vraag een Canada eTA aan

Vraag een Canada eTA aan »