Over Ons Canada ETA verwerking

Over Ons Canada ETA verwerking

Wij zijn een toonaangevende leverancier van Canada eTA (Elektronische Reistoestemming)

Official-Canada-eTA.com is een agentschap voor verwerking van reisdocumenten en biedt diensten aan consumenten en zakelijke reizigers naar Canada.

Wij bieden u een zeer persoonlijke service voor een probleemloze immigratie. Ons visumexperts zijn 7 dagen per week beschikbaar.

Als betrouwbare dienstverlener helpen wij duizenden klanten per maand met advies, elektronische controle en verwerking voor verschillende reisvisa.

Het verkrijgen van een visum voor Canada kan lastig en frustrerend zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren over visa en de omgang met de overheid en kunnen daarmee afwijzingen en vertragingen voorkomen.

Met onze expertise en kennis kunnen wij potentiële problemen identificeren voordat de aanvraag wordt ingestuurd en onze controle en aanvraagprocedure geeft reizigers de zekerheid dat de aanvraag wordt behandeld door een professioneel team.

Ons vriendelijke klantenserviceteam is beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en zorgt ervoor dat problemen snel en doeltreffend worden behandeld.

Wij bieden een gunstige en directe service voor klanten die niet willen werken met de processen van de overheid of van de ambassade. Wij werken voor klanten die een betrouwbare en ervaren agent zoeken die de aanvraag voor de klant doet.

We helpen u graag en zorgen ervoor dat uw reis naar Canada probleemloos verloopt.

Onze voordelen

Als u ons gebruikt als onafhankelijke partner voor het indienen en verwerken van uw visum en elektronische reisautorisatie, geniet u van een breed scala aan voordelen:

  1. Assistentie bij de aanvraag (tel/e-mail) - ons vriendelijke ondersteuningsteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden.
  2. Voorcontrole - Vermijd fouten en problemen bij inreis. Onze experts controleren al uw gegevens om fouten en vertragingen te voorkomen.
  3. Foutcorrectie - Als u fouten hebt gemaakt of correcties moet doorvoeren dan kan ons team u verder helpen.
  4. Geen vergoeding - indien uw aanvraag wordt geweigerd dan betalen wij u de kosten van aanvraag terug.
  5. Direct beschikbaar, op elk moment - Als u uw bevestigingsdocument of het nummer van de autorisatie niet kan vinden, helpen wij u om dit terug te vinden.
  6. Ontvang het laatste nieuws over alle wijzigingen van de regels - Als er iets verandert dat uw reisaanvraag kan beïnvloeden dan zullen wij u hierover informeren via onze website.
  7. Autorisatie zelf afdrukken - We sturen u een PDF e-mail (drukklaar) waarmee u altijd de beschikking heeft over de basisinformatie bij het inchecken en bij de immigratiecontrole.

De specifieke kosten van onze diensten staan op de relevante pagina's op de website. Onze premium diensten vragen een hogere vergoeding dan wanneer u rechtstreeks naar de website van de overheid of van de ambassade gaat. Dit komt omdat wij extra diensten en voordelen bieden bij het gebruik van onze premium services.

Als u vragen heeft over uw bestelling, neem dan contact met ons op via de volgende communicatiemethoden:

Email: support@official-canada-eta.com
Telefoon: +1 877 715 7857
Post: 2202 S Figueroa St, Los Angeles, CA 90007